Correcte resultaten dankzij Euromanchetten

Voor enkele maanden terug waren wij opzoek naar een bedrijf die voor ons op maat producten kon leveren. Hierdoor ben ik toen die tijd terecht gekomen op de website van Euromanchetten. Eigenlijk ook nooit meer elders gezocht aangezien dit bedrijf maar al te goed weet waar ik naar op zoek was. Wij waren toen die tijd druk op zoek naar een bedrijf waar het mogelijk is om airsocks te bestellen. Ook waren wij opzoek naar een lasersnijmachine die onze producten kan realiseren.

euromanchetten4-300x77

Snel gevonden

Toen die tijd heb ik er dan ook voor gekozen om dit te gaan zoeken op het internet. Als je middels het internet zoekt heb je wat dat betreft meer kans op slagen toch? Doordat wij er toen voor hebben gekozen om met meerdere collega’s te gaan zoeken naar het bedrijf die het goedkoopste was. Toen pas merkte wij dat Euromanchetten een stuk voordeliger is vergeleken met wat wij elders hadden gezien. Iedere collega kwam namelijk met hetzelfde bedrijf bij mij terecht!

groepsfoto-420x421

Offerte opgevraagd

Normaliter zit ik er niet op te wachten om steeds een mail te moeten zenden naar een bedrijf. Voor mijn doen is dit onpersoonlijk en dan wordt er ook niet snel gehandeld. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact te zoeken met dit bedrijf. Zo kon ik alles duidelijk en wel bespreken. Er prettig en bij dit bedrijf was het dan ook geen enkel probleem!