Goed onderhouden tuin door hoveniersbedrijf Van de Ven

Ik moet zeggen dat ik een enorme grote tuin heb, een tuin die je met een week niet echt netjes kan maken, en ik al helemaal niet want ik heb totaal geen groene vingers. Vaak komen mijn ouders op visite, en na een kopje koffie staan ze dan mijn tuin te schoffelen omdat ze zich ergeren aan al het onkruid. Als het aan mij ligt laat ik  de hele tuin volstorten met beton, dan heb ik daar geen omkijken meer naar. Maar ja dat ziet er dan ook zo kil uit. Mijn moeder kwam met het idee waarom ik niet hoveniersbedrijf Van de Ven in handen nam, zij kunnen mijn tuin goed onderhouden, zo heb ik er dan ook geen omkijken meer naar, en het staat een stuk gezelliger dan beton. Meteen hun telefoonnummer opgezocht en een afspraak gemaakt, de volgende dag kwamen ze al langs om te kijken wat ze zoal konden doen, en om meteen een afspraak te maken. Moet zeggen dat hoveniersbedrijf Van de Ven met hele leuke ideeën kwam welke ze willen uitvoeren. Zo hadden ze het over een paar plantenbakken te maken, en de rest met mooie stenen af te maken. Ik heb de afspraak gemaakt dat het hoveniersbedrijf uit Tilburg hun gang mochten gaan, tot een bepaald bedrag. hoveniersbedrijf_tilburg

Verbluffend

Dankzij het hoveniersbedrijf uit Tilburg heb ik een zeer mooie, maar bijna onderhoudsvrije tuin gekregen. Het is nu bijna een feest voor mezelf om in mijn eigen tuin te tuinieren, maar laat dit één keer maand maand door het hoveniersbedrijf doen. thumbs_dscn6308