Ook autolaadkranen te huur

Ben je op zoek naar één van de mooie autolaadkranen, kijk dan eens op de website van de Gebr. Vermeer. Hier kan je één van die supermodellen huren. Want zeg nou zelf, het is toch makkelijk wanneer jij een vracht moet afleveren en je deze meteen op de plaats van bestemming kan zetten. Door deze mogelijkheid hoef je maar één wagen te huren en niet twee. Tevens is door de mogelijkheid dat je op deze wagen al jouw spullen kan laden en vervoeren is een stuk makkelijker en goedkoper. Mocht je interesse hebben in deze vorm van vervoeren, neem dan contact op met de Gebr. Vermeer of kijk eens op hun site voor de mogelijkheden.  autolaadkranen

Snel op de plaats

Omdat wij een opdracht hadden gekregen om voor een goede klant van ons diverse spullen te leveren hebben wij wederom de Gebr. Vermeer ingeschakeld. Tijdens deze actie moesten er een container en een auto worden vervoerd. De auto was geen probleem, die kan je zo op de vrachtwagen rijden, maar de container werd een heel ander verhaal. Normaal mesten wij daar een speciale kraan voor inhuren, maar door de autolaadkranen is dit overbodig geworden.
autolaadkranen

Nadat wij eerst een offerte hadden aangevraagd, wat makkelijk online te doen was, hebben wij het licht op groen gezet. Niet veel later stonden de spullen al op de vrachtwagen en was deze klaar voor vertrek.

Heb je na het lezen van bovenstaande blog ook interesse gekregen naar de mogelijkheden die dit bedrijf te bieden heeft, neem dan snel contact met hun op.