Op zoek naar een leuke woning? Huren Breda

Sinds ik 18 jaar was heb ik me al ingeschreven voor een huur woning. Er werd altijd gezegd dat de wachttijden voor een eigen huisje enorm waren. Dat is dus een reden dat ik me al vroeg heb ingeschreven. Niet dat ik toen al zo snel uit huis wilde, maar zo bouw ik wel mijn looptijd op, dus eerder kans op een woning. Inmiddels ben ik 25 jaar, en zo langzamerhand is het tijd om op eigen benen te gaan staan. Hoewel ik het thuis nog prima naar mijn zin heb. Elke dag kijk ik op Huren Breda of er iets leuks tussen zit. Zo ook vandaag, toch maar weer eens inloggen om te kijken of er iets leuks tussen zit. Er staat een leuk huis te huur in Ulvenhout, toch maar eens proberen. Dit huis was door middel van een loting beschikbaar, iedereen heeft dus een gelijke kans. Snel heb ik me ingeschreven, en nu maar wachten. Helaas was nummer twee, net niet gelukt. Volgende keer beter. En de volgende keer was sneller dan ik had verwacht. Binnen een week stond er alweer een leuke woning op de site van Huren Breda. Deze keer in Bavel, super leuk huisje. En afwachten maar weer,…..logoKlik

Ik ga verhuizen naar Bavel.

Wat een geluk, ik heb het huis in Bavel toegewezen gekregen, was de gelukkige winnaar die nu de sleutel mag ophalen. Was meteen helemaal verliefd op het huisje. Had dan ook snel de keuze gemaakt dat ik graag naar Bavel wilde verhuizen. Hoef gelukkig niet veel aan het huisje op te knappen, kan binnen een week al verhuizen. _837_De Streek.Bouwrijp maken.jpg.180x135