Opkopen inboedel bij Seniorenhulp Nederland

Er zijn meestal twee redenen om te verhuizen als senior, de eerste reden is om naar een kleinere woning over te stappen omdat je het zelfstandig niet meer red, en de tweede reden is omdat je naar een verzorgingshuis moet of wilt gaan. De dienst opkopen inboedel is waar ik zo ongelofelijk tevreden over ben. Het is heel lastig om als senior te verhuizen en daarom steek seniorenhulp Nederland een helpende hand uit. Het bedrijf helpt met het verhuizen en uitzoeken van spullen, maar ook met het opkopen inboedel.

Mijn ervaring

Ik was langsgegaan bij mijn moeder die het steeds lastiger vond om zelfstandig te wonen. Ik vroeg haar of ze bij mij wilde gaan wonen maar ze accepteerde dat niet dus moest ik ermee akkoord gaan, hoewel ik dit niet niet wilde. Mijn moeder wilde namelijk naar een verzorgingshuis gaan verhuizen. Mijn moeder had voornamelijk veel oude, voor haar onbruikbare spullen van vroeger. Ik vertelde haar dat ze eens op de site van seniorenhulp moest kijken, want zij bieden hulp aan in dit soort situaties. Mijn moeder vond het wel een goede dienst en besloot haar spullen die ze niet wilde meenemen tijdens het verhuizen aan seniorenhulp Nederland af te dragen. Ze kwamen de overgebleven spullen keurig ophalen en leegden de woning. Mijn moeder is nu heel erg tevreden dat haar oude spullen die ze niet meer nodig had bij een goed doel of stichting is en dit maakt haar heel erg blij. Om deze redenen is seniorenhulp een prachtige organisatie.