Prefab woning aanschaffen

Een Prefab woning kopen, heeft zeer veel voordelen. Deze worden namelijk al gedeeltelijk in de fabriek gemaakt. Grote onderdelen worden gemaakt in de fabriek en geleverd op de plaats waar deze woning moet komen te staan. Voordeel is dat er binnen een zeer korte periode een prachtig huis gerealiseerd kan worden. Deze huizen worden ook wel de cataloguswoning of systeembouw genoemd. 

Bouwbedrijf U. Veenstra B.V. kan deze huizen leveren. Zeer snel kan een woning al staan en af worden gemaakt. Bekijk de vele mogelijkheden op deze website, of maak meteen een afspraak.

Prefab woning

Onze eigen prefab woning

Al een tijd hebben wij over een eigen woning nagedacht, echter was het er nog niet van gekomen. Vooral omdat de meeste huizen die wij zagen voor ons niet betaalbaar waren. Vaak was de ligging van deze woningen niet op de plek waar wij graag wilde wonen. Een ander voordeel aan deze model woningen is dat je zelf de indeling kan bepalen. Dat is vaak met bestaande huizen heel anders.

Omdat wij een stuk grond hebben gekocht, was het aan ons de taak om hier een mooi huis op laten zetten. Natuurlijk moet je dan wel rekening houden met bepaalde bouw eisen, maar daar weet dit bouwbedrijf alles over te vertellen. De manier van bouwen blijft hetzelfde, maar de indeling kan je helemaal zelf bepalen.