Veilig rookkanaal besteld online

schoorsteenkap-k100-2Voor mijn nieuwe huis wilde ik een open haard laten maken die in de muur verwerkt zou worden. De open haard zou worden gemaakt door een bedrijf van een vriend van mij. Zelf ben ik best wel handig en daarom wild ik de haard zelf gaan monteren. Samen met die vriend van mij hebben wij een plan van aanpak opgesteld.

Onderdelen bestellen

Alleen de open haard zou voor mij gemaakt worden, ik moest dan alleen zelf een veilig rookkanaal bestellen. Voor mij was het belangrijkste dat het rookkanaal veilig zou zijn. Soms hoor je van die verhalen van rookkanalen die niet helemaal goed zijn en dat loopt niet altijd goed af.

Om deze reden ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat hoogwaardige rookkanalen levert. Door een tip van die vriend van mij ben ik terecht gekomen op de website van Veiligrookkanaal.nl. Op de website van dit bedrijf zag ik dat zij hoogwaardige rookkanalen voor een hele mooie prijs aanboden.

200-isoductDe rookkanalen op de website zijn van het merk Isoduct. Het merk Isoduct staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit. Wat ik ontzettend fijn vond was dat je het rookkanaal op de website helemaal zelf samen kan stellen.

Toen ik het veilig rookkanaal helemaal compleet had, heb ik deze via de website besteld. De prijs was ontzettend goed en de rookkanalen kwamen ruim op tijd aan. Het monteren van het rookkanaal ging heel erg makkelijk.

Mijn open haard ziet er geweldig uit en het rookkanaal werkt helemaal goed!