Beleggen bij eToro

Wil je gaan beleggen bij een gerenommeerde broker die betrouwbaar is en waarbij je toegang krijgt tot een ruim aanbod aan financiële markten, dan is het verstandig om te kijken naar de mogelijkheden van beleggen bij de welbekende broker eToro. Lees de onderstaande tekst eerst goed door als je wilt weten wat de mogelijkheden van beleggen zijn bij eToro.

Wie is eToro?

eToro is een internationaal bekend bedrijf dat in 2007 opgericht is in Tel Aviv als RetailFX. Het gaat om een grote broker voor particuliere traders en beleggers zodat iedereen toegang kan krijgen tot de financiële markten. Veel van de activa gebeurt via CFD’s en je kunt profiteren van Copy Trading. Inmiddels is deze broker ontwikkeld en uitgegroeid naar landen zoals Israël, Het Verenigd Koninkrijk, De Verenigde Staten, Cyprus en Australië.

De mogelijkheden van eToro

Bij deze broker heb je de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de handelsmarkten op wereldwijd niveau waardoor je profiteert van de stijgingen en dalingen in de koers door aandelen te kopen en ze weer te verkopen. Je kunt ook gebruik maken van een hefboom, ook wel een CFD genoemd, waarbij de minimale inzet relatief klein is en het rendement toch hoog. Bij eToro kan je verder commissieloos handelen in aandelen en in ETF’s, maar je kunt daarnaast ook snel en gemakkelijk een nieuw account openen bij deze broker en je ook optimaal kunt genieten van een fantastische sociale handelservaring. Of je nou een particuliere klant of een ondernemer bent, je kunt allebei terecht bij deze broker.

Het assortiment van deze broker

Je kunt voor allerlei projecten terecht bij deze broker, of het nou om beleggen op korte of lange termijn gaat. De diensten van deze broker bestaat vooral uit aandelen, grondstoffen, forex, indexen en crypto.

Gereguleerde broker

Deze broker beschikt over alle nodige vergunningen en reguleringen om op legale manier te handelen. Hier komt nog bij dat eToro onder scherp toezicht staat van de Cyprus Securities & Exchange Commission (CySEC). De CySEC kan met de Nederlandse AFM vergelijken worden. Hier komt nog bij dat deze populaire broker geautoriseerd en gereguleerd is door de Financial Conduct Authority (FCA), de Engelse equivalent van de Nederlandse AFM. Je kunt ten slotte uitgaan dat deze broker voldoet aan de Markets in Financial Instruments Directive (MiFID). Dankzij al deze regulaties weet je zeker dat je op een veilige manier kunt beleggen bij deze broker en dat je geld goed zit. Mocht de broker failliet gaan in de toekomst, ook dan zit je wettelijk goed vanwege de Nederlandse Depositogarantie.

Een nieuw account openen

Overweeg je het openen van een account bij deze marktleider, dan is het verstandig om contact op te nemen met een medewerker van eToro. Een medewerker is opgeleid en beschikt over de juiste mate van kennis en ervaring om je op professionele wijze te adviseren over de meest geschikte keuze in je situatie. Zo weet je zeker dat je kiest voor de optie die het beste past bij je situatie, je wensen en je budget.