Teambuilding uitje organiseren voor je team? Aan deze vijf uitjes had je vast niet gedacht

Een teambuilding uitje organiseer je niet iedere week. Door alle drukke werkweken is een teambuilding uitje iets wat je vaak maar één keer per jaar of per half jaar doet. Daarom wil je dat het teamuitje dit jaar één wordt om niet te vergeten. Denk buiten de box en organiseer iets wat je collega’s nog nooit hebben gedaan. Van de onderstaande teambuilding uitjes weet je zeker dat er nog lang nagepraat over zal worden op de werkvloer.

Bubbel voetbal 

Bubbel voetbal is een leerzame activiteit, maar voornamelijk een lollige. In eerste instantie denk je niet snel aan strategie en competitie als je denkt aan bubbel voetbal. Tegen elkaar aanrennen en botsen is toch immers veel leuker? Als je een echte wedstrijd gaat voetballen in de grote opgeblazen plastic bollen zul je merken dat als je wilt winnen je een plan nodig hebt. Daarom is bubbel voetbal een uitstekend teambuilding uitje waar jij en je team van leren samenwerken en communiceren. Denk er goed over na wat de kwaliteiten van je teamgenoten zijn en hoe je hier optimaal gebruik van kunt maken. Heb je collega’s in je team die slecht ter been zijn? Overweeg dan iets anders. Je teambuilding uitje moet namelijk wel leuk zijn voor al je collega’s. 

Masterchef competitie: maak de lekkerste diners

Denk eens aan een masterchef competitie. Tijdens dit teambuilding uitje neem je het tegen je collega’s op in een kookwedstrijd. Creëer ster-waardige gerechten waar Gordon Ramsay U tegen zou zeggen en geniet na tijdens het heerlijke diner. Leer je collega’s op een andere manier kennen in deze bloedstollende wedstrijd, waarin maar één team het beste kan zijn. Ben je geen held in de keuken? Geen ramp, leer van elkaar en heb vooral lol. Tijdens deze activiteit werk je samen in teams. Je leert tijdens dit teambuilding uitje communiceren met elkaar en samen te werken. Al deze skills kun je straks meenemen naar de werkvloer. Je kookt daar misschien niet, maar streeft wel iedere dag naar een goed resultaat.

Een teambuilding uitje: dropping in de Soesterduinen

Ooit gehoord van dropping? Tijdens een dropping worden jij en je collega’s geblinddoekt gedropt in de natuur. De weg naar de bewoonde wereld moeten jullie zelf weer vinden. Vaak word je opgehaald en afgeleverd in een oude legertruck. Je kunt droppings doen door heel Nederland, maar de meest bekende vinden plaats op de Veluwe en in de Soesterduinen. Wil je het helemaal gek maken? Je kunt ook in een helikopter worden gedropt. Hier hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Wel weet je zeker dat je collega’s een dag hebben om nooit meer te vergeten. 

Klik hier voor meer informatie! 

Lasergamen op kantoor 

Geen zin om een locatie af te huren? Blijf dan in je kantoor en organiseer een lasergame wedstrijd. Je kunt de lasergame apparatuur gemakkelijk huren bij een bedrijf in jouw stad. Tijdens het lasergamen maak je teams. Tijdens dit teambuilding uitje leer je effectief samenwerken om je uiteindelijke gemeenschappelijke doel te behalen.